Mindre lyckade insektsbiffar

BiffarFör några dagar sedan fick vi för oss att grilla insekter. Vi kom på att bästa sättet att göra det på borde vara att tillsätta insekterna som en ingrediens i en burgare. Väl i affären blev det svårare att välja typ av livsmedel att blanda insekterna med. Ellen är vegetarian (förutom att hon äter insekter och fisk) och Emma är glutenintolerant. Det blev alltså ingen köttfärs och ingen quorn då den innehåller gluten, det blev soyafärs. Madde fick i uppdrag att blanda ihop någon slags smet. Lättare sagt än gjort, det slutade med att vi fick lägga blandningen i folie för att de skulle hålla ihop. När de sedan skulle tas av grillen hade färsen fastnat i folien och det blev en ganska oaptitlig röra… Bättre lycka nästa gång!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *