I vårt skafferi

Vi har fullt av insekter i vårt skafferi men har den senaste tiden haft lite dåligt med inspiration till vad vi ska laga med dem. Vad är ni sugna på för insektsmat? Vad vill ni se och höra mer om? Vore gött med lite input nu när antalet läsare har stigit i höjden! ätbara insekter edible insects insectsforstarters

  2 comments for “I vårt skafferi

 1. April 9, 2015 at 12:16 pm

  Hej!

  Här kommer ett lite udda förslag.

  Jag har märkt att smaken av torkade sagomaskar påminner om mogen Italiensk Pancetta (den svarta sorten med peppar) och undrar om man skulle kunna använda dem på samma sätt – kanske till pasta carbonara eller fint skivade i en tomat- och ruccola sallad?

  Vänliga hälsningar,
  Sara Hjalmarsson

  • admin
   April 12, 2015 at 9:59 pm

   Hej Sara!
   Låter som ett gött udda förslag som uppskattas!
   Pasta Carbonara med sagomaskar kan helt enkelt få bli nästa insekts-måltid här hemma 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *