Simple as that

buffaloworms, ät insekter, insekter är mat, ätbara insekter, insectsforstarters, gott med insekter, larver som man kan äta

Att laga mat med insekter behöver inte vara så komplicerat. Idag fick våra frystorkade buffaloworms spela huvudrollen i en liten kylskåpsrensning/laga mat med det lilla man har hemma- måltid. Dagens middag bestod helt enkelt av sallad, morötter och larver. Denna maträtt är tillagad i en kastrull under lock och vi använde faktiskt oss av kokosolja. Som vanligt är det frystorkade larver vilka oftast blir krispiga vid tillagning. Eftersom vi valde att värma upp dem tillsammans med grönsaker i kastrull med ganska rikligt med fett blev de dock denna gång lite mjukare i konsistensen vilket kan vara en trevlig variation.

Visst ser det gott ut?

buffaloworms, ät insekter, insekter är mat, ätbara insekter, insectsforstarters, gott med insekter, larver som man kan äta, middagstips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *