HakunaFärs likes Chalmers

dsc_0609

HakunaFärs börjar närma sig sin slutliga form och vi vill nu att andra är med och tycker till om smak och konsistens. Chalmerister är sköna, smarta människor som inte säger nej till insekter. Så vi gjorde små tester och tog med till nyfikna smakprovare. Vi bjöd på miniburgare med syltad lök, tomat, sallad, cheddarost, dressing och en HakunaFärs burgare så klart.

Responsen blev mestadels positiv och de flesta tyckte att det var en bra upplevelse. Många vegetarianer provade våra burgare och blev positivt överraskade över hur likt kött det smakade. Konsistensen upplevdes vara olik kött och mer tuggmotstånd önskades från flera håll. Vi håller med och jobbar nu för fullt för att hitta bra ingredienser som ger den rätta strukturen.

bugburger

hakuna mat

ätbara insekter

hakunafärs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *