Bugs!

Om man vill lära sig mer om insekter så spana in filmen Bugs. Vilken dröm att få resa jorden runt och lära sig mer om alla dessa insekter. För två år sedan på FN konferensen Insects to Feed the World hade vi turen att få smaka på insekter tillagade av killarna i filmen. De är själva inte särskilt entusiastiska över västvärldens försök att göra insekter till vardagsmat men alla tycker vi olika.

Om två månader, närmare bestämt den 2/3  kommer filmen att visas på kulturhuset Fyren i Kungsbacka och vi kommer att hålla i eftersnacket. Kom gärna och se filmen och prata med oss då. Vill du inte vill vänta så länge så finns filmen på svt play, klicka bara på länken nedan!

http://www.svtplay.se/video/11575094/ata-myror/dox-ata-myror-ata-myror

Post navigation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *